Zoetermeer Actief

Zoetermeer Actief is een lokale nieuwssite die alle informatie bij elkaar brengt. Naast het laatste nieuws, houdt Zoetermeer Actief je ook op de hoogte van evenementen, sportuitslagen en overige wetenswaardigheden binnen onze stad.

Onze uitgangspunten zijn en zullen blijven; wat willen onze stadsgenoten weten en wat leeft er in de stad? Groot nieuws, persoonlijk nieuws, we vinden het allemaal belangrijk. Naast nieuwsberichten en evenementennieuws, vind je op zoetermeeractief.nl ook informatie binnen Zoetermeer aan, zoals de openingstijden van winkels en winkelcentra of de contactgegevens van verschillende hulpinstanties. Onze slogan is daarom ook; “Jouw stad! Jouw nieuws!”

Na een bewogen start in april 2012 zijn we per maart 2015 uitgegroeid tot 'Stichting Rond Zoetermeer Actief’. Voor deze stichting stelt een groot aantal Zoetermeerse vrijwilligers hun tijd en deskundigheid ter beschikking. Onder deze vrijwilligers zijn ook werkzoekenden die ervaring willen opdoen of zich willen ontwikkelen binnen bepaalde gebieden. Steeds vaker sluiten ook studenten journalistiek en communicatie zich bij ons aan.

Passie en enthousiasme

De kracht van Zoetermeer Actief ligt vooral in de gedrevenheid van de oprichters en vrijwilligers. Enthousiasme en passie is wat elkaar bindt. De vrijwilligers hebben elk verschillende expertises, die zo goed mogelijk ingezet worden om Zoetermeer Actief zo professioneel mogelijk te houden. De medewerkers zijn zo veel mogelijk aanwezig bij verschillende evenementen in Zoetermeer.

Website www.zoetermeeractief.nl
E-mailadres info@zoetermeeractief.nl
Telefoon 06-12193875
In het Forum Elke dinsdagochtend (m.u.v. vakanties) houdt Zoetermeer Actief een redactievergadering in het oude Forumcafé.